• 1402/10/02 - 08:02
  • بازدید: 172
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) برگزار کرد؛

کارگاه آشنایی با طرح های نوآوارنه و دانش پژوهی آموزشی

مفهوم دانش پژوهی آموزشی، معیارهای کلاسیک، نحوه تدوین فرایندهای دانش پژوهی آموزشی، نحوه نگارش طرح های نوآورانه آموزشی، تفاوت ها و شباهت های طرح های نوآورانه آموزشی با پژوهش در آموزش، مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC)، سه شنبه 28 آذرماه 1402 کارگاه "آشنایی با طرح های نوآوارنه و دانش پژوهی آموزشی " را برگزار کرد.

در این کارگاه که با تدریس دکتر فاطمه محسنی (عضو هیات علمی ) و در سالن فرهنگ دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد، 11 نفر از اساتید هیات علمی دانشکده حضور داشتند.

• گروه خبری : کارگاه‌ها
سهیلا شریعتی