• 1400/10/11 - 09:45
  • بازدید: 255

شرایط شرکت کنندگان چهاردهمین المپیاد علمی

شرایط شرکت کنندگان چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی  سال 1401

– کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه­ای دانشگاه­ها/ دانشکده­های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و یا دانش ‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏های کشوری المپیاد ( آزمون غربالگری ) در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، می‏توانند بدون در نظر گرفتن معدل کل و سال تحصیل در المپیاد شرکت کنند.

– در حیطه ” مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت ” و حیطه ” کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم” علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویان PhD  و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) هم می توانند شرکت کنند.

–  مسؤولیت انتخاب و معرفی دانشجویان شرکت کننده در هر حیطه بر عهده دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی معرفی کننده می­باشد و در صورت مغایرت با مقررات المپیاد، کمیته فنی موضوع را بررسی و تصمیم گیری می­‌نماید و حکم این کمیته حتی پس از کسب مدال و رتبه نیز قابل اجرا می­باشد.

– دانشجویی که مدال طلا را در مرحله انفرادی در هر حیطه کسب نماید، نمی­تواند مجدداً در همان حیطه شرکت نماید.

–  شرکت در یک حیطه و کسب مدال طلا در آن منعی برای شرکت در سایر حیطه­ ها در دوره ­های بعدی المپیاد نمی باشد.

• گروه خبری : اطلاعیه‌ها
سهیلا شریعتی